Рональд Рейган і Арнольд Шварценеггер, мабуть, єдині актори, які прорвалися у велику політику США. Інша справа Росія - як в 90-ті пішли в політику всі, кому не лінь: бандити, лікарі, генерали, виховательки, так ця тенденція і триває. Тільки тепер творити долю Росії взялися актори і співаки.

Так, стало відомо, що зірка телесеріалу "Бандитський Петербург", Дмитро Пєвцов, має намір балотуватися до парламенту. Про своє рішення народний артист заявив на відкритті штабу громадської підтримки в середу, 16 червня, пишуть росЗМІ.

Свою кандидатуру популярний артист висуває по 200-му округу Москви. У нього входять такі столичні райони, як Північний, Алтуф'єво, Відрадне, Бібірево, Ліанозово, Північне і Південне Медведково.

Цікаво, що співаків не представляє будь-яку партію, так як для нього в пріоритеті "підтримка не партій, а людей, жителів Москви". Таким чином кандидат-самовисуванець має намір сам зібрати 2000 підписів. На зустрічах з виборцями артист обіцяє домагатися справедливості для кожної людини.

"Як незалежний депутат я зумію домовитися з будь - якими партіями, що пройшли в Держдуму, про спільні дії і підтримку моїх ініціатив", - заявив Пєвцов журналістам.

Статус незалежного кандидата його надихає, а популярність, упевнений він, дозволить "входити в будь-які кабінети з проханнями і надіями людей".

Зазначимо, що не так давно Дмитро Пєвцов закликав депутатів скасувати підвищення пенсійного віку. За його словами, в 32 з 85 регіонів Росії більшість чоловіків не доживає до 65 років, а "гарувати до останнього подиху" в соціальній державі просто неприпустимо.

Крім того, Пєвцов має намір звернути увагу влади на проблему безробіття для людей в передпенсійному віці, яка загострилася в світлі пандемії COVID-19. А ще, працюючи в парламенті, Пєвцов планує розвивати системи доступних дитячих та юнацьких центрів творчості, а також повернути "п'ятирічки".

ДО РЕЧІ, народний артист впевнений, що зараз при владі знаходяться "байдужі люди", а особисто для нього "скам'яніле нечутство – це гірше, ніж якась шалена ненависть".

Раніше Hyser писав, що на концерті в Криму у Миколи Расторгуєва відволожилася гітара.

Також наш портал повідомляв, що 10 червня раптово померла депутат Держдуми, старша сестра глави Міноборони Росії Лариса Шойгу.

Нагадавши, у НАТО оголосили, що Україна отримає членство через ПДЧ.