Психологи кажуть, що зв'язок з онуками - це джерело сильної любові, вдячності і поваги. Кожній людині хоч раз в житті, але потрібен був їх рада, їх погляд або дотику дбайливих рук у важкі моменти. І як боляче і порожньо на душі стає, коли ми втрачаємо дідусів або бабусь.

14 червня, з самого ранку телеведуча Регіна Тодоренко приймала привітання від сім'ї, друзів і колег. Їй виповнився 31 рік.

Однак, всього лише через годину після святкової публікації екс-ведуча "Орла і решки" зізналася, що яскравого і незабутнього свята не вийде, так як помер її дідусь Олексій.

Цією сумною новиною відома мандрівниця поділилася у себе в InstaStories.

"Шкода, що слідом за хорошими новинами приходять погані", – спочатку написала телеведуча.

"Одна душа йде, щоб звільнити місце інший. Тепер у нашої сім'ї з'явився ще один ангел, який буде нас оберігати. Спочивай з миром, дідусь Альоша", - написала Тодоренко.

Поки невідомо, що стало причиною смерті літнього чоловіка.

Дивно, але відразу після цього Регіна продовжила публікувати радісні Stories, в яких друзі вітали її з днем народження.

Відзначимо, що зараз зірка програми" Орел і решка " Регіна Тодоренко знаходиться на відпочинку в Туреччині разом з сином і батьками, де весь час вивчає курортну зону і розважає сина в незвичайних парках з динозаврами. На своїй сторінці в Instagram вона постійно викладає пляжний контент.

Ось тільки її законний чоловік, Влад Топалов, залишився в Росії, так як співак поки не може літати через недавно перенесеної операції. Він одним з перших привітав дружину в соціальних мережах.

Раніше Hyser писав, що Віктор Павлік став батьком четвертої дитини, якій він нещодавно присвятив нову пісню.

Крім того, наш портал повідомляв, що Кіркоров показав спільне фото з Регіною Тодоренко і нагадав про сина.

Нагадаємо, не стало легендарного актора, який знімався в "Супермені".