Знаменитий виконавець і зірка 90-х Юрій Шатунов похвалився гостям своєї сторінки в соціальній мережі Instagram результатами риболовлі.

Артист продемонстрував вражаючий улов, але при цьому зізнався, що рибалив виключно через спортивний інтерес. Так, Юрій Шатунов опублікував фото з величезним осетром і пояснив: «осетер 20кг. відпустив))». Потім він попросив фанатів не турбувати його: "Відповідати не можу)))😂".

Через деякий час в мікроблозі артиста з'явився ще один пост, посвященнный його захопленню:

У коментарях до посту музикант повідав про те, як давно є рибалкою і уточнив, де саме йому вдалося зловити такий вражаючий улов. Крім того, Юрій Шатунов зізнався, що захопився риболовлею приблизно в тому ж віці, з якого почав курити.

Незважаючи на те, що сам Юрій Шатунов ділиться з фанатами цікавими кадрами свого закулісного життя. А ось своїх близьких цікавій публіці показувати не поспішає. Більш того, артист не раз говорив про те, що ні у його дружини, ні у дітей в соціальних мережах немає акаунтів.

Йому не хочеться, щоб сторонні люди заради дозвільного інтересу втручалися в його особистий простір. Дружина Юрія Шатунова разом з сином і дочкою живе в Німеччині і до шоу-бізнесу вона не має ніякого відношення.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін різко висловився на адресу Лайми Вайкуле через критику "Ласкового мая".

Також наш портал розповів про те, що Юрій Шатунов налякав шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом і спровокував бурхливі обговорення в мережі.

Нагадуємо, що фанати обговорюють дивну поведінку Юрія Шатунова під час концертного виступу.