Спадкоємиця знаменитої української співачки Олі Полякової Маша похвалилася передплатникам в соцмережі новим іміджем. Дівчина розмістила фото, зроблене під час прогулянки лісом.

Маша Полякова нерідко радує шанувальників цікавими фотофрагментами зі свого життя і показує, як проводить час в компанії друзів і близьких. Але на цей раз вона здивувала фоловерів атмосферним кадром на тлі мальовничого пейзажу і позувала в стильному вбранні світлого кольору.

Також вона похвалилася оновленою зачіскою, звіривши довгим локонам. У підписі до знімка дочка Олі Полякової поцікавилася у користувачів соцмереж, чи подобається їм її зовнішні перетворення. Фолловери, в свою чергу, не упустили можливості обсипати її компліментами. Втім, не обійшлося і без критики на адресу дочки «суперблондинки» української естради. Також частину "диванних експертів" викрили Полякову молодшу в несправжньому " перукарському експерименті":

Також Маша Полякова розмістила кілька цікавих кадрів в Instagram-stories:

Крім зачіски, вона вирішила "змінити" ще й форму обличчя за допомогою графічного редакора:

До слова, до цього Маша Полякова показала, як провела час на кінному дворі і повправлялася у верховій їзді. Дівчина зізналася, що протягом певного часу, вона була позбавлена цього задоволення через проблеми зі спиною. Але днями знову зайнялася улюбленою справою, чому виявилася несказанно рада.

Маша Полякова покаталася верхи на коні. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали унікальний автомобіль Олі Полякової.

Також наш портал розповів про те, що дочка Олі Полякової похвалилася розкішною фігурою в міні-купальнику.

Нагадуємо, що Оля Полякова розбурхала мережу оригінальними фото в домашньому одязі.