Валерій Леонтьєв поділився провокаційним відео з Аллою Пугачовою.

Днями Примадонна російської сцени Алла Пугачова святкувала своє День Народження. Багато зірок привітали її з цим днем. Не залишився осторонь і Валерій Леонтьєв. На своїй сторінці в соціальній мережі він опублікував вельми суперечливе коротке відео зі співачкою. На ньому обидва Артисти на очах перед глядачами цілуються. І хоч відео триває всього кілька секунд можна помітити з яким трепетом і ніжністю Валерій і Алла поцілувалися.

У коментарях тут же розгорілася суперечка. Багато хто не зрозумів, чому саме таким відео Леонтьєв вирішив привітати з Днем Народження Пугачову. Адже зараз вона одружена з Максимом Галкіним, з яким виховує двох дітей. Напевно йому не дуже приємно дивитися на такі кадри. І хоч він не перший чоловік Пугачової, але все ж.

"Вітаю велику артистку і неповторну людину!
Аллуся, з днем народження! Здоров'я, сімейного благополуччя, радості і любові, і... прориву!",- підписав кадри Валерій Леонтьєв.

У коментарях користувачі приєдналися до привітань.

"Дві зірки⭐️️ ️ Две️ дві легенди ❤ ️ ❤️❤️, Ви як завжди оригінально і не заїжджено вітаєте Валерій Якович☺, Приєднуюся до привітань) Алла Борисівна, ви - символ радянської та російської поп-музики; були, є і будете Примадонної естради, хто б що зараз не писав. Спасибі Вам за вашу творчість! З днем народження!🌹🎉❤️, Приєднуюся до привітань Валерія! 💐, З Днем Народження, талановита, чудова, зіркова Алла Борисівна!!! 🌹🌹🌹🌹🌹💖💖, З днем народження, ПРИМАДОННА! Здоров'я, любові, добрих людей поруч! ✨ 💐 💐 ",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва на пляжі похвалилася фігурою.

Також писали, що Ані Лорак показала, як розслабляється на пляжі.

Нагадаємо, що 18-річна блогерка розкрила секретні гонорари Дмитра Монатіка.