Популярна співачка Ані Лорак влаштувала собі невеликі канікули та вирушила на відпочинок на Мальдіви. Артистка вже встигла здивувати фанатів молодим виглядом і пляжними образами. Цього разу красуня показала відео, на якому позує посеред пляжу фотографу.

Пікантний короткий відеоролик Ані Лорак опублікувала на особистій сторінці в Instagram в розділі Stories. Пізніше запис розлетівся по фан-сторінках.

Так на кадрах виконавиця лежить на білому піску в злитому чорному купальнику зі шнурівкою. Красуня прийняла сексуальну позу, очевидно, позуючи для фотографа.

Ані Лорак цього року відзначить 43-річчя. Однак співачка виглядає молодше багатьох своїх ровесниць.

На відео видно тіні від пальм і хвилі блакитного океану.

Артистка оселилася на просторій віллі в п'ятизірковому готелі "Movenpick Resort Kuredhivaru Maldives", вартість проживання в якому стартує від 600 доларів за ніч. Артистка встигла наробити красивих фотографій на тлі мальовничих пейзажів.

Ані Лорак не уточнила, з ким проводить відпустку на Мальдівах, але, ймовірно, дев'ятирічна дочка Софія Налчаджіоглу залишилася в Москві разом з батьком, який приїхав до неї напередодні – 13 квітня в Instagram Stories Мурат Налчаджіоглу оприлюднив спільний знімок з дочкою, зроблений в салоні авто.

Артистка розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу в 2019 році після його зради. А нещодавно Ані знову з'явилася разом з ним на публіці. Екс-подружжя разом прийшли на іменини дочки Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії. Гості вечора з подивом спостерігали, як Ані танцювала в обіймах Мурата під пісню "Я люблю тебе до сліз" у виконанні Кіркорова.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників помолоділим виглядом.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак показала, як розслабляється на пляжі.

Нагадуємо, Ані Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком, зробленим у ванній кімнаті.