Багато жінок впали в депресію, коли дізналися, що 29-річний красунчик екс-"Холостяк" і колишній гравець НФЛ Колтон Андервуд нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Про це чоловік зізнався зовсім недавно. Пише USA Today.

У шоу "Доброго ранку, Америко!" Колтон Андервуд заявив, що довгий час "бігав від себе" і намагався заперечувати очевидне. Більш того, чоловік замислювався про суїцид. Зараз же, коли він розповів правду, відчув полегшення.

Колишній "Холостяк" вже встиг випустити книгу під назвою "В перший раз", де він і описав, що йому довелося пережити на шляху до прийняття себе.

"Ідентифікація була для мене таким великим знаком питання. Так, я був футболістом. Але ким я був ще? Чи було щось інше?", – пише Колтон Андервуд.

Він також розповів, що ріс у Католицькій Церкві, і гра у футбол, де поганих гравців називали іноді "геями", заважала йому прийняти те, ким він був. Однак, він підозрював, що став іншим, коли йому виповнилося 6 років. Зараз же це відчуття зникло.

Відомо, що Колтон Андервуд знявся в жіночій версії "Холостяка" – "Дівич-вечорі" - у 2018 році. Прийшовши на проєкт, він відразу повідомив, що є незайманим. Потім чоловік з'явився в "Холостяку", і дівчата боролися вже за його увагу і любов.

З переможницею шоу Кессі Рендольф він зустрічався кілька місяців, проте весіллям відносини не закінчилися, і молоді люди розлучилися зі скандалом.

У зв'язку зі своїм визнанням Колтон Андервуд вирішив попросити прощення в учасниць шоу:

"Мені просто шкода, що я втягував людей в плутанину, намагаючись з'ясувати, хто я такий. У мене була внутрішня боротьба. Я шкодую від щирого серця і за емоційну біль, яку вона викликала... мені шкода, що у мене не вистачило мужності виправити себе, перш ніж я зламаю кого-небудь ще".

До слова, Кріс Харрісон, ведучий франшизи "Холостяк", підтримав Колтона Андервуда в Instagram.

"Дуже пишаюся тобою сьогодні. @Coltonunderwood радий бачити, що ти встаєш і відкрито живеш своєю правдою. Ти користуєшся моєю любов'ю і підтримкою як мій друг", – підписав Харрісон фотографію, на якій він зображений з Колтоном.

Продюсери серіалу також виступили із заявою на підтримку колишнього конкурсанта, зазначивши, що "натхненні його сміливістю в прийнятті істинного себе".

Раніше "Нyser" писав про те, що Тіматі усамітнився з Єгором Крідом відразу після зйомок шоу "Холостяк".

Також наш портал повідомляв, в українському "Холостяку" з'явилася дівчина з "фільмів для дорослих".

Нагадуємо, новий "Холостяк" Михайло Заливако вигнав з десяток учасниць на другому тижні проєкту.