Екс-"Холостяк" Микита Добринін і його вагітна дружина Даша Квіткова відпочивають в Дубаї. Пара насолоджується останніми спокійними вихідними.

Чуттєві фотознімки Даша Квіткова розмістила на особистій сторінці в Instagram.

Красуня показала кадри, на яких позує в Білій нижній білизні, сидячи поруч з чоловіком. Позаду закоханих видніється панорама міста. Подружжю так сподобалося в Дубаї, що вони вирішили ще на тиждень залишитися.

Такий же знімок Даша Квіткова опрацювала в чорно-білому кольорі.

Одна жінка з двома дітьми сказала подружжю, щоб вони насолоджувалися останніми вихідними без дітей.

""Enjoy ur last weekend without a kid", сказала нам дівчина з двома дітками. Ну, а ми вирішили не сперечатися і залишилися в Дубаї ще на тиждень", - написала Даша.

Як розповіла блогерка своїм фоловерам, вона перебуває на 27 тижні вагітності. Вона також розповіла про своє самопочуття, примхи й переваги в їжі.

"Я відчуваю себе чудово. У нас росте дуже активний малий, так як дискотеки мамі влаштовує постійно. У мене загострилися всі аромати. До відрази. Мені весь час хочеться їсти. Але не булки та солодке, а саме м'ясо, стейки, салати та рибу. Постійно мучить печія, особливо коли я лежу. Вже пробувала все, нічого не допомагає, тому просто перечікую", - розповіла Даша Квіткова.

Також дружина Добриніна зазначила, що вона багато плаває і щодня намагається ходити по 5-7 км.

Користувачам мережі дуже сподобалася нова фотографія пари, особливо фантастичний вид з вікна. Багато хто погодився з тим, що коли народиться дитина, вихідні стануть абсолютно іншими.

Деякі юзери писали, що у Даші квіткової може бути двійня.

Раніше "Нyser" писав про те, що Квіткова розповіла про сімейні скандали з Добриніним.

Також наш портал повідомляв, новий "Холостяк" Михайло Заливако вигнав з десяток учасниць на другому тижні проєкту.

Нагадуємо, в українському "Холостяку" з'явилася дівчина з "фільмів для дорослих".