Російський політик, актриса і телеведуча Ксенія Собчак ніколи не приховувала, що більша частина її доходів становить від ролі ведучої на корпоративах.

Вона охоче погоджується вести свята для заможних людей.

Кілька днів тому в своєму акаунті в Instagram вона опублікувала три знімка з Мальдів, розповівши своїм шанувальникам, що полетіла туди у відрядження.

"Храни Господь успешных и удачливых людей,которые отмечают юбилеи-свадьбы в таких прекрасных местах ❤️😂 . И тем кто говорит "лететь долго на два дня" могу ответить только : "вы просто не вели свадьбу в Норильске,вам не с чем сравнивать " 😂🙏🏻😂❤️😂" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона під знімками, на яких позує на яхті в білосніжному вбранні на тлі Мальдівських пальм.

Для свята вона вибрала білу спідницю в підлогу з рюшами, укорочену блузу з рукавами в колір, босоніжки з жовтими пір'ям, велику кількість біжутерії і зробила акцент на губах, накрасивши їх червоною помадою.

Деякі шанувальники здивувалися, що Собчак вела весілля в Норильську: "Ксюша, вы вели свадьбу в Норильске?",- запитує один з фоловерів.

Ну і без компліментів не обійшлося:

Нагадаємо, що ведуча "Обережно Собчак" свого часу перебувала в шлюбі з актором Максимом Віторганом, якому народила сина Платона. А потім пішла від нього до скандального театрального діяча Костянтина Богомолова, який нещодавно був помічений в компанії привабливої незнайомки.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Собчак не відвідує на кладовищі рідних.

Також Hyser повідомляв, що Ксенія Собчак осоромилася на світському заході.

Нагадаємо, що зірка 90-х злила фото Собчак з сауни.