Оля Полякова показала, які косметологічні процедури вона проходить перед зйомками

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова активно веде свою сторінку в соцмережах і із завидною регулярністю ділиться з шанувальниками цікавими фото і відео. Співачку бере участь у безлічі проєктів, тому їй завжди необхідно виглядати бездоганно. Так, в одному з фан-акаунтів зірки в instagram з'явилося відео, як проходить її підготовка до зйомок.
Оля Полякова завжди виглядає ідеально будь то концерт або зйомки якого не будь шоу. Для того, щоб завжди захоплювати зовнішнім виглядом співачка активно працює над собою. Зокрема вона займається спортом, щоб підтримувати підтягнуту фігуру, а також користується послугами косметологів. У комплексі все це дає неймовірний результат, в чому можна всякий раз переконатися побачивши знаменитість.
Так, Полякова показала, як саме вона готуватися до важливих зйомок. На відео співачка, розслабившись, лежить на кушетці поки їй проводять косметологічні процедури. За словами артистки, так вона готується до зйомок шоу "МастерШеф" і пообіцяла робити багато постів, підтримуючи таким чином зв'язок з шанувальниками.

"Ну з добрим ранком. У мене сьогодні зйомки "МастерШеф" в дуже цікавій компанії. Буду сьогодні дуже багато постити поки дівчатка з клініки в чотири ручки працюють, щоб я була красивою", - сказала Полякова.

До слова, Оля Полякова не тільки активно займається спортом, щоб підтримувати ідеальні пропорції тіла, але і долучає до фізичних навантажень свої шанувальників. Так, нещодавно на її сторінці в соцмережі з'явилося відео, на якому вона тренується зі своєю дочкою старшою дочкою Машею. Знаменитість звернулася до фанатів і зазначила, що це найкращий час, щоб почати займатися спортом.

Раніше портал Hyser повідомляв, що зіркові детективи шоу" Маска " Анрей Данилко і Оля Полякова обурили глядачів недоречною поведінкою на сцені.

Також наш портал інформував, що сукня Насті Каменських невдало задралася на вітрі і знаменитість засвітила свої найпотаємніші місця.

Нагадаємо, що Ірина Федишин зачарувала шанувальників неймовірним образом у ніжній білій сукні з глибоким декольте.