Український актор, співак, композитор, гуморист-пародист Андрій Данилко, як виявляється, має серйозні проблеми зі здоров'ям.

Про самопочуття Данилка в програмі "Зірковий шлях" розповів відомий продюсер Юрій Нікітін, який в тому числі "розкручує" Вєрку Сердючку, пишет "РБК-України".

Раніше Андрія переслідувала депресія, але актор з нею впорався, каже продюсер. Але у кумира мільйонів з'явилися нові проблеми.

"Хочу сказати, що порівняно з тими депресіями, які у нього були після 2007 року, він вже знаходиться в прекрасній формі. Тому що дуже довгий час він зовсім не міг творити і генерувати, нічого не міг робити, виступати", - сказав Нікітін.

Та добавив, що над його проблемами зі здоров'ям працює не один фахівець.

"Там велика група фахівців над цим працює, лікарі не тільки з України, але і з інших європейських країн підключаються до цього процесу", - розповів Юрій.

Нагадаємо, що вже зовсім скоро VERKA SERDUCHKA планує відсвяткувати 30-річчя своєї творчої діяльності.

Андрей Данилко (в образе Верки Сердючки), фото: youtube.com
Андрей Данилко (в образе Верки Сердючки), фото: youtube.com
Верка Сердючка, фото: соцсети

"Ми готуємо новий кліп, новий трек і за ним ряд дуже серйозних проєктів, про які я просто не можу говорити. Але сьогодні рік 30-річчя VERKA SERDUCHKA. Єдине, що можу сказати, він буде наповнений яскравими і знаковими проєктами від VERKA SERDUCHKA", - поділився Нікітін.

Як відомо, співак Андрій Данилко зараз не так часто радує своїх шанувальників новими виступами. В один момент артист взагалі заговорив про те, що у нього творча криза і навіть поривався піти зі сцени. Тоді всі шанувальники вмовляли його цього не робити. Зараз артист бере участь у програмі "Маска". І ось він сам розповів про те, що виступить в ролі незабутньої Вєрки Сердючки в заключному випуску програми.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі. На опублікованому відео можна помітити як він буде активно танцювати на сцені і виконувати свої хіти.

Раніше портал Hyser повідомляв, що зіркові детективи шоу" Маска " Анрей Данилко і Оля Полякова обурили глядачів недоречною поведінкою на сцені.

Також наш портал інформував, щосукня Насті Каменських невдало задралася на вітрі і знаменитість засвітила свої найпотаємніші місця.

Нагадаємо, що Ірина Федишин зачарувала шанувальників неймовірним образом у ніжній білій сукні з глибоким декольте.