Співачка Ані Лорак похвалилася яскравим знімком на березі океану.

Так, Ані Лорак вирішила відпочити від робочих буднів і тому вирушила на Мальдіви, щоб трохи відпочити. На своїй сторінці в соціальній мережі вона вже встигла поділитися барвистим знімком. На ньому співачка позує біля великої Пальми. Вона вибрала для виходу коротке плаття, які розвивалося на вітрі. Тим самим воно відкривало відмінний вид на стрункі ноги співачки.

Свій образ Ані Лорак доповнила великим пляжним капелюхом.

"Пора прийняти свою порцію вітаміну D❣️", - підписала знімок Ані Лорак.

Відзначимо, що артистка просто відмінно виглядає. Багато шанувальників в коментарях підкреслили, що Лорак за останній час буквально перетворилася на очах.

"Гарного відпочинку, Сонце 💜 🦋 , Ну красуня🔥❤️нарешті!, Кароліночка, рідна, нехай твій відпочинок буде яскравим і класним: сонечка, настрою, відмінної їжі і теплого океану ❤️ так хочеться, щоб ти була щаслива, нехай кожну мить подарує релакс і гармонію ❤️ Наша дівчинка, ти підкорила цей світ, нехай світ подарує тобі щастя ❤️ любимо, отримуй задоволення, сяй, світи, цвіти і посміхайся! Красунечка, ти найкраща ❤️, Кароліна..😍 😍 😍 Прекрасного Вам відпочинку, Насолодіться по повній! ❤ ️ , Яка гарна😍 😍 гарного відпочинку, Яка ж Ви красуня 😍 😍 гарного вам відпочинку!, Гарного відпочинку, Сонце!☀️❤️, Які ніжки ❤️ яка Діва 🙌 вдалого відпочинку 😍, Яка красуня ❤️😍 гарного відпочинку,
Яка красива і сонячна, гарного Вам відпочинку 😍 🌞 💔 ,
Мальдіви Вам до лиця!!!🌴 🌞 🏖Чудесного відпочинку!!!️ ️ 🍹Море сонця і любові!!!💛 💛 💛 ",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що як зсередини виглядає "зірковоз" Олі Полякової за 3 мільйони.

Також писали, що Каменських зважилася показати пивний животик в купальнику.

Нагадаємо, що Ані Лорак показала, як роздягається у ванній.