Одна з найбільш одіозних представниць російського шоу-бізнесу Ксенія Собчак постала перед передплатниками свого мікроблозі в оригінальному вигляді.

На тлі чуток про її розлучення з чоловіком і театральним режисером Костянтином Богомоловим подібна публікація викликала бурхливу реакцію користувачів соцмережі Instagram.

Не секрет, що Ксенія Анатоліївна відноситься до категорії знаменитостей, які не упускають можливості хайпануть. При цьому, за інформацією росЗМІ, артистка не коментує нібито крах сімейної ідилії з другим чоловіком і незворушно відвідує світські заходи, провокуючи нові плітки.

А ось в одній з недавніх публікацій в мікроблозі, Ксенія Анатолієва і зовсім вирішила похвалитися не тільки незвичайним підходом до фотопозірованію, але і фігурою. 39-річна знаменитість постала в кадрі в купальнику і з широкого розкритим ротом.

У підписі до фото телеведуча з іронією зазначила: "За що я люблю Instagram: злітав на два дні у відрядження,а фото тепер на місяць😂 😂 😂".

Ксенія Собчак. Фото: Instagram

Дотепні коментарі фоловерів не змусили себе чекати:

До критики та обговорень Ксенія Собчак звикла давно, оскільки це є частиною її професії. Особисте життя знаменитої блондинки також практично завжди на виду, а тому "диванні експерти" переконані, що знають про неї все.

Ведуча "Обережно Собчак" свого часу перебувала в шлюбі з актором Максимом Віторганом, якому народила сина Платона. А потім пішла від нього до скандального театрального діяча Костянтина Богомолова, який нещодавно був помічений в компанії привабливої незнайомки. Цілком можливо, що Ксенія Собчак все ж вирішить відповісти на питання цікавої публіки і пояснить, чи загрожує їй чергове розлучення.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова довела соцмережі до істерики черговим безглуздим фото.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва одягла спокусливий купальник і показала, як вміє читати книги.

Напомнаем, що Наташа Корольова показала, як її змінила невероность Тарзана.