"Суперблондинка" української естради Оля Полякова відноситься до категорії знаменитостей, які гранично відверті зі своєю аудиторією. Знаменитість із завидною регулярністю постить в соцмережі фото і відеоролики, в яких показує найяскравіші моменти своїх робітничо-творчих буднів.

Також нерідко знаменитість демонструє свої кулінарні здібності і хвалиться стравами, приготованими власноруч. А нещодавно в ЗМІ обговорили про те, на якому автомобілі пересувається «Королева ночі» і у скільки їй обійшлося придбання незвичайного транспортного засобу.

Журналісти програми «Викритття» показали унікальні фото суперкара зірки. Оля Полякова зробила вибір на користь комфорту і придбала Chevrolet Explorer, вартість якого в залежності від тюнінгу фахівці оцінюють від 100 до 130 тисяч доларів (більше 3 мільйонів гривень).

Всередині він обладнаний як справжній офіс, а габарити салону дозволяють з комфортом пересуватися по вітчизняних дорогах. При цьому задні сидіння з легкістю трансформуються в повноцінне спальне місце. Також між салоном і водійським місцем є спеціальна перегородка, як в лімузинах, щоб при необхідності артистка могла відпочити або побути наодинці з собою.

Автомобіль зірка купила більше п'яти років і тоді похвалилася в соцмережі: "Ось на такий звездовоз ми заробили, щоб їздити заробляти!!!))))».

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова здивувала шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва підірвала мережу провокаційним кадром.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової підкорила фанатів оригінальним пляжним фото.