Популярний актор, зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов вшанував пам'ять свого дідуся Івана Григоровича, який пройшов війну. Він опублікував фото свого предка, яким пишається.

Кадр Федір Добронравов розмістив на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

На старому пожовклому і трохи вицвілому знімку зображений чоловік з серйозним і пронизливим поглядом. У його рисах вбачається вольовий і сильний характер.

Дід Федора Добронравова Іван Григорович. Фото: instagram.com/dobronravov.fedor/

Федір Добронравов з гордістю написав про те, що його предок пройшов Другу світову війну. Для актора не тільки його дід, але і всі ті, хто бився за свободу і мир в ті темні часи є героями.

"Як у багатьох з вас, мій дідусь Іван Григорович пройшов ту саму війну, яка залишила найглибший слід в історії всього нашого народу. Для мене кожен вітчизняний учасник тих страшних подій - герой, який врятував світ і Батьківщину", - написав зірка "Сватів".

У той же час артист висловив стурбованість. На його думку, сучасне покоління забуває про героїзм своїх предків, а це в свою чергу негативно впливає на світле майбутнє.

"Коли бачиш, як з'являється покоління, яке забуває героїзм предків, як поступово втрачається найсвятіше, я починаю переживати за наше майбутнє. І мова не про економіку, політику і тому подібне. Мова про найважливіше, про те, що кожного з нас робить Людиною: повага і любов до ближнього, пам'ять предків, шанування високих моральних цінностей", - зазначив Федір Добронравов.

Актор підкреслив, що святим обов'язком являється за будь-яку ціну зберегти шанобливе ставлення до ветеранів у всіх проявах. Такою зворушливою публікацією артист закликав усіх згадати про героїв, які звільнили світ від фашизму.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі з'явилася свіжа фотографія зірки серіалу "Свати" Тетяни Кравченко.

Також наш портал повідомляв, Федір Добронравов злив у мережу відео зйомок "Сватів".

Нагадуємо, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала себе фанатам в абсолютно новому амплуа.