Для надання медичної допомоги Андрію Данилку були залучені іноземні лікарі

Відомий український продюсер Юрій Нікітін, який нещодавно розпустив групу "НеАнгели", розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям у свого підопічного Андрія Данилка, який виступає під сценічним ім'ям Вєрка Сердючка. Про це інформує "ТСН".

Юрій Нікітін нагадав, що цього року образу Вєрки Сердючки виповнюється 30 років і на честь цього шанувальників чекає безліч сюрпризів. Зокрема, готуватися новий трек і новий кліп. Продюсер не захотів розкривати всі подробиці майбутнього сюрпризу, але пообіцяв, що рік 30-річчя Вєрки Сердючки обіцяє бути яскравим і наповненим знаковими проектами від Вєрки Сердючки.

Крім того Юрій Нікітін розповів про стан здоров'я Андрія Данилка. У ЗМІ ще кілька років тому з'явилася інформація, що у артиста спостерігаються проблеми зі здоров'ям, але від чого саме він страждає було не відомо. Продюсер зізнався, що ситуація йде куди серйозніше, ніж могло здатися на перший погляд.

За словами Нікітіна в порівнянні з тим станом в якому Андрій Данилко перебував після 2007 року, зараз він в хорошій формі. Він зазначив, що артист довгі роки перебував у глибокій депресії, що не давало йому можливості займатися творчою діяльністю. Данилко не міг ні писати нові пісні, ні виступати на сцені. Продюсер додав, що для допомоги артисту залучені іноземні лікарі.

"У нього були більш серйозні проблеми зі здоров'ям, ніж це може здатися. Велика група фахівців над цим працює. Лікарі не тільки з України, а й з інших європейських країн", - розповів Нікітін.

Раніше портал Hyser повідомляв, що зіркові детективи шоу" Маска " Анрей Данилко і Оля Полякова обурили глядачів недоречною поведінкою на сцені.

Також наш портал інформував, щосукня Насті Каменських невдало задралася на вітрі і знаменитість засвітила свої найпотаємніші місця.

Нагадаємо, що Ірина Федишин зачарувала шанувальників неймовірним образом у ніжній білій сукні з глибоким декольте.