Співачка Анастасія Приходько порадувала шанувальників особистим визнанням і пояснила, чому довгий час мовчала про третю вагітність.

33-річна знаменитість розповіла про те, що вона дійсно чекала дитину, але будучи забобонною людиною, не стала тиражувати новини про своє «цікаве» становище.

Перші чутки про те, що зірка готується стати мамою втретє, поповзли по мережі після її виступу в ефірі шоу «Маска». Анастасія Приходько вийшла на сцену в яскравому об'ємному костюмі і глядачі припустили, що вокалістка маскувалася не тільки для перемоги в шоу, але і для того, щоб ніхто не розглянув її кругленький живіт.

Знаменитість пояснила, що зуміла зберегти таємницю під час ефіру тільки завдяки зусиллям творчої команди проекту «Маска». Своє рішення вона пояснила так: "Я публічна людина, і по ідеї, - я давно повинна була пробігтися по всіх телеканалах і розповісти чудову новину і хайпануть на цьому. Але, ви ж мене знаєте, я не така!».

Артистка зазначила, що оскільки тепер її секрет став відомий широкій публіці, то вона не бачить сенсу приховувати свої радісні емоції. За словами Анастасії Приходько, вона вся в материнських турботах і щосили насолоджується новим періодом у своєму житті.

В якості ілюстрації до посту вона використовувала атмосферне чорно-біле фото, на якому позувала в нижній білизні і куртці-косусі.

У коментарях до посту фоловери артистки привітали її з поповненням в сімействі:

Анастасія Приходько вже виховує двох дітей від попередніх шлюбів. А ось ім'я і вид діяльності нинішнього чоловіка - співачка не називає.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють фінал шоу"Маска".

Також наш портал розповів про те, що шанувальники Ані Лорак здивовані її спільними фото в компанії екс-чоловіка.

Нагадуємо, що Христина Асмус приголомшила фанатів визнанням у хворобі, якою її заразив Гарік Харламов.