Дар'я Петрожицька влаштувала фотосесію в незвичайному образі

Українська актриса Дар'я Петрожицька, яка отримала широку популярність завдяки ролі Лізи в серіалі "Папік" налякала шанувальників зовнішнім виглядом. Знімком в незвичайному образі знаменитість поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дарина Петрожицька позує на знімках у зовсім незвичному для неї образі. В першу чергу в очі кидається, що зірка кардинально змінила колір волосся на темний. Незвичайності зовнішньому вигляду актриси додало і щось схоже на пружину або зябра в горлі. Варто відзначити, що це не новий повсякденний образ Дарини. Зірка знімається в новому серіалі" Дикі", а оприлюднені знімки якийсь анонс, щоб ще більше зацікавити глядачів.

Шанувальники прийшли в захват, коли побачили улюблену актрису в новому і досить незвичайному образі. Користувачі мережі відзначили, що Дарина зовсім схожа на саму себе, але при цьому також дуже красива. Деяких налякав новий образ, зокрема шия актриси.
"Вау взагалі не схожі на себе! Але як завжди красиві і чудові", "Не впізнати", "Зовсім інша людина)) вас дівчат як нафарбувати Така і вийде","Офігенний образ", "Що за зябра? У вас новий образ, дуже цікаво, чекаємо подробиць!", "Мене одну мало не вивернуло від того, що з шиєю якийсь заміс? Жах", "Клас. Щось космічне", "Красиво і стильно", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Також знімками зі зйомок поділилися на фан-сторінці Дар'ї Петрожицької.

Раніше портал Hyser повідомляв, що зірка серіалу "папік" Дар'я Петрожицька змінила свій імідж до невпізнання.

Нагадавши, Мішель Андраде розбурхала фантазію шанувальників відвертим постільним знімком. Зірка похвалилася спокусливими формами, надівши мереживну нижню білизну білого кольору.