У мережі розгорілася суперечка через перемогу Злати Огневич на шоу "Маска".

У мережі розгорілися неабиякі суперечки щодо перемоги на шоу" Маска " учасника, який переховувався під маскою Сонця. Це виявилася Злата Огневич. Багато, як написали в коментарях, дізналися співачку ще на четвертому випуску. Але ніхто не намагався з суддів навіть з акцентувати на цьому увагу. Тому напрошується висновок, що Злата просто могла купити собі перемогу в цьому шоу.

"Маска! Я тебе КОХАЮ ❤️❤️❤️ Таааааааак! СОНЦЕ 🌞Перемога!🎭 Ми зробили це РАЗОМ 🔥
Дякую каналу Україна за унікальну можливість участі в такому фантастичному і неймовірному шоу «МАСКА»!!! Ви - найкращі і робите життя українців яскравішим! Дякую всій команді, яка створила унікальний продукт і йому нема аналогів в нашій країні!",- підписала свою нову публікацію Злата Огневич.

У коментарях користувачі Мережі висловили свою думку. Розгорілася в буквальному сенсі суперечка.

"ГАНЬБА ТОБІ ГАНЬБА! ВСЕ ПІДКУПИЛА!!!ФУУУУ, е честнооо, Я Злату вгадала на 4 ефірі,, але після носорога ніхто навіть не думав про Злату., Не можна було трохи почекати і не виставляти злату на очну фотку? Фінал тепер в Ютубі дивитися не цікаво!!, Розчарування, марення-Ворон-Сонце!!! Шкода, Це провал 😨, як можна було так зіпсувати шоу🤯 . Це було🤢 . В учасників кла шоу повинні були бути рівні умови, Кубок повинен бути у Дракона, Повне розчарування в цьому шоу. Не чесно по відношенню до нас глядачам і до інших маскам шоу. Так кожен учасник міг прийти як гість, а потім вгадуйте його далі. Гідний перемоги з фіналістів був Дракон або Носоріг.",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що зірка серіалу "папік" Дар'я Петрожицька кардинально змінила імідж.

Також писали, що співачка Alyona Alyona одягла леопардові лосини і показала всім кузькіну матір.

Нагадаємо, що Настя Каменських в тілесному ТОПі показала дещо довге і блискуче.