Не стало відомого російського діяча культури Еміля Верника.

Так, не стало Еміля Верника. Про смерть батька повідомив актор Ігор Верник. За його словами, причиною смерті стала зупинка серця. Це велика трагедія для всіх шанувальників і сім'ї актора. Тому що за своє довге життя він встиг зіграти в багатьох фільмах і постановках в театрі.

На момент смерті акторові виповнилося 97 років. Також Еміль Верник був режисером літературно-драматичного мовлення.

Верник-молодший повідомив, що його батько ще 10 днів тому керував автомобілем. "Возив мене просто в задоволення по селищу, сам сидів за кермом. Останнім часом він погано себе почував", - розповів актор.

Про місце і час похорону буде повідомлено пізніше. Всі шанувальники висловлюють слова співчуття всім близьким і рідним. Еміля Верніка багатьом буде не вистачати. У Еміля Верніка є два сини, які також присвятили своє життя мистецтву.

Ігор Верник грає в багатьох фільмах і серіалах. Також він активно бере участь в якості ведучого в різних шоу і програмах.

А ось другий син не грає на сцені театру, але займається постановкою.

Цікавий той факт, що Еміль був родом з Харкова. А ось народився він в Одесі. Після початку Великої Вітчизняної війни він разом з матір'ю був евакуйований до Казахстану, де працював у свинорадгоспі.

Раніше Hyser писав про те, що У мережі показали останні знімки покійного чоловіка королеви Єлизавети ll принца Філіпа.

Також писали, що не стало легенди Чорнобиля, люди не вірять у втрату, велика була людина.

Нагадаємо, що не стало зірки культового серіалу "Твін Пікс".