Сучасним зірка шоу-бізнесу властиво змінюватися і експериментувати над зовнішністю, щоб привернути максимальну увагу публіки.

Але деякі артисти не поспішають привселюдно оголошувати про зміну іміджу, а певний час звикають до оновленого образу і тільки потім хваляться змінами.

Так, популярна українська актриса Дарина Петрожицька опублікувала на сторінці свого мікроблогу пост, в якому зізналася, що ще взимку змінила зачіску, зважившись на каре: "Це було ще в грудні ️ ️ довго я зберігала цей маленький секрет 🥰". Щоб гості сторінки змогли оцінити зміну іміджу з позиції "було-стало " вона розмістила Селфі до стрижки.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти і похвалу, а також відзначили, що знаменитості дуже йде нова стрижка:

Через деякий час після важливого визнання поціновувачам свого таланту, Дарина Петрожицька поділилася знімком, зробленим на знімальному майданчику проекту "папік-2".

Та й в Instagram-stories вона здалася з новою стрижкою і чарівною посмішкою на обличчі:

Не забули фанати задати знаменитості кілька питань про те, як поставився до таких "метаморфоз" її бойфренд. До слова, про своє особисте життя артистка вважає за краще не поширюватися, але за інформацією ЗМІ, вона перебуває у відносинах з молодою людиною, яка має відношення до кінематографу. Втім, розсікечувати його особистість або називати ім'я вона не поспішає, вважаючи, що щастя - любить тишу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників спільними фото з колишнім чоловіком.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк ошелешила шанувальників одкровенням на тему своєї зовнішності.

Нагадуємо, що в мережі обговорюють фігуру Насті Каменських в купальнику.