Поп-діва Ані Лорак опублікувала у своєму мікроблозі фото з рівнем мілоти, що зашкалює. Артистка розмістила спільний знімок з дочкою Софією, яку виховує від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

Співачка постала в кадрі в стильному вбранні хакі-забарвлення, який прекрасно контрастував з макіяжем в природних тонах. Співачка постала в кадрі в стильному вбранні хакі-забарвлення, який прекрасно контрастував з макіяжем в природних тонах.

До слова, нещодавно знаменитість зізналася, що віддає перевагу спортивному стилю одягу і поза сценою завжди бажає вибір на користь комфортних і зручних речей.

Шанувальники Ані Лорак відзначили, що підросла дочка все більше стає схожа на неї, хоча раніше в мережі обговорювали її схожість з батьком. У підписі до фото артистка зазначила:»посилаємо поцілунки💋".

До слова, багато фанатів пов'язують зовнішні метаморфози знаменитості зі змінами в її особистому житті. З чуток, після краху сімейної ідилії з батьком своєї єдиної дочки, артистка закрутила роман з популярним саунд-продюсером Єгором Глібом.

Але запаморочлива любовна історія закінчилася ще в минулому році. Принаймні, про це шепочуться в шоу-бізнесовому закуліссі. Нібито музикант повівся якось некоректно по відношенню до коханої і в кінцевому підсумку вони перестали бути парою.

В одному з недавніх інтерв'ю Ані Лорак зізналася, що щаслива і закохана, але ім'я того, хто оточує її ніжністю і турботою - називати не стала.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють перепалку Насті Каменських і Потапа.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова в траурному вбранні насторожила шанувальників похмурою заявою.

Нагадуємо, що Дмитро Шепелєв розповів шанувальникам про витівку, за яку йому соромно.