Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва похвалилася підписникам свого мікроблогу яскравими кадрами, зробленими під час прогулянки на яхті.

Артистка днями вирушила за кордон в рамках рекламної зйомки для популярного спортивного бренду. Так, зірка розмістила фото, на яких постала в стильному вбранні, що складається з світшота м'ятного кольору і джинсів.

У підписі до кадрів знаменитість попунктно розповіла про те, що робить її щасливою і дарує позитивні емоції: у першому пункті зірка зазначила, що для неї вкрай важливий: "Креативний, творчий процес і момент написання пісні. Коли все складається і ти розумієш: "Ось же воно!".

Також Надя Дорофєєва зізналася, що рада, коли її кохана людина балує її кулінарними шедеврами власного приготування. І ще одним пунктом у списку "дофамінових" радощів вокалістки стала краса: "Краса у всіх її проявах! В людях, в природі, в красивих речах".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти. Крім того, стримати емоцій не зумів і чоловік знаменитості-музикант і телеведучий Володимир Дантес:

До слова, Надя Дорофєєва і Володимир Дантес вважаються однією із зразково-показових пар сучасного українського шоу-бізнесу. Шанувальники зіркового подружжя з нетерпінням чекають новин про поповнення в їх сімействі і кожен раз уважно вдивляються в ідеальні форми артистки, щоб помітити натяки на вагітність...

Раніше "Hyser" писав про те, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес здивував публіку дивною витівкою на сцені.

Також наш портал розповів про те, що Мішель Андраде похвалилася шанувальникам чуттєвої фотосесією.

Нагадуємо, що Володимир Дантес потішив соцмережі цікавим визнанням.