Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася цікавим роликом в соцмережах за участю Потапа.

Нещодавно артистка несподіваного для всіх вирішила поїхати в Мексику з мамою і подругами на зйомки реаліті-шоу "Дівчатка рулять". Примітно, що цього не очікували не тільки фанати Каменських, але і її чоловік Олексій Потапенко. Про це пише "Оглядач".

Каменських зняла перепалку з Потапом, фото: 24 канал

Справа в тому, що Настя зняла реакцію коханого на відео, яке доводить, що чоловік вельми бурхливо відреагував на від'їзд дружини. М'яко кажучи, він залишився від нього не в захваті.

Потап зазначив, що його, як чоловіка, про такі сюрпризи краще попереджати заздалегідь. Також чоловіка образило, що вони завжди їздили в Мексику разом, оскільки це одне з найулюбленіших їх місць для відпочинку, а тепер Настя зібралася туди одна.


Він вважає, що це все не дуже правильно по відношенню до нього. Вже перебуваючи в Мексиці, Настя Каменських дала свій коментар з цього приводу і зізналася, що все-таки розраховує на розуміння і підтримку чоловіка, а також дуже сумує за ним.


Варто відзначити, що дійсно Каменських після заміжжя не їздила відпочивати одна, але, мабуть, тепер щось змінилося. За словами самої артистки, їй просто терміново знадобилося перезавантаження, тому вона і поїхала.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських назвала ім'я кращої подруги - цю дівчину багато хто знає.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських похвалилася трохи опуклим животиком і написала "Hello".

Нагадуємо, що Настя Каменських вирішила похвалитися супер довгими ногами і в результаті нарвалася на критику в мережі.