Популярна українська співачка Настя Каменських вирушила на відпочинок в жарку Мексику звідки постить фото в купальниках.

33-річна дружина Потапа, член детективного складу на гіпер-шоу "Маска" Настя Каменських зачарувала публіку шикарним знімком в соціальній мережі - вона одягла леопардовий купальник.

"Эта поездка изменит мою жизнь навсегда 🌪 " (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона загадково під фото.

Реакція фанатів не змусила себе довго чекати. Більшість шанувальників тут же почали писати, що Настя зараз в положенні. Втім, знайшлися і фанати, які стверджували, що Каменських просто набрала кілька зайвих кілограмів так як вона сама не раз казала, що схильна до повноти.

"Станешь мамой ??!!!?", "Станешь мамой ??!!!?", "Да она уже беременна, виден же животик😍", "Походу пузик😍", "І мені так здається, що вагітна 🤰, нехай буде так 🤞🤞" (орфографія збережена - прим .ред.), - пишуть фоловери.

Раніше зірка поділилася також пляжним фото, яке не всім припало до смаку і у багатьох враження виявилося неоднозначним і змазаним через відверті трусики мікро-бікіні Каменських. На новому фото Настя позує в купальнику у ванній кімнаті з видом на сад. При цьому її волосся зібране у високий пучок, а на обличчі немає макіяжу.

В результаті хтось вкотре засудив артистку за зайву відвертість, адже на думку деяких юзерів, форми у Насті Каменських залишають бажати кращого.

Однак віддані фанати співачки не стали обговорювати фігуру свого кумира і лише відзначили, що виглядає вона прекрасно.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських відкрито показала, що відбувається на зйомках реаліті.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських вирішила похвалитися супер довгими ногами і в результаті нарвалася на критику в мережі.

Нагадаємо, що Настя Каменських похвалилася оригінальним вбранням, в якому позувала в салоні літака.