Бути яскравою і неповторною популярній українській виконавиці Олі Поляковій вдається практично завжди. Артистка невпинно ділиться з шанувальниками цікавими фотозвітами про те, як проходять її творчі будні і фонтанує оригінальними ідеями.

Так, днями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram "суперблондинка" показала кадри, на яких позувала під час відвідування спортивного залу. Однак для тренування зірка одягла дуже оригінальне вбрання-одне зі своїх розкішних ультракоротких суконь і доповнила look короною на голові.

Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж.
Артистка зважилася на роботу над своєю фізичною формою у блискучому вбранні в рамках зйомок свого авторського проекту «Полявидение».

Оля Полякова. Скріншот Instagram

Оля Полякова. Скріншот Instagram

Оля Полякова. Скріншот Instagram

Як відомо, 6 квітня співачка повідомила про запуск нового сезону її мегаууспішного інтернет-шоу «Полявидение». Воно з'явилося рік тому, під час введення в Україні першого локдауну через пандемію коронавірусу. Тоді естрадна Діва створила авторську версію онлайн телеканалу з прямими ефірами, передачами та інтерв'ю із зірковими гостями на різну тему.

У другому сезоні проекту «Полявидение» артистка планує розкрити секрети догляду за собою і покаже, як їй вдається тримати себе в ідеальній формі. На офіційній сторінці Олі Полякової в Instagram про її дітище йдеться наступне: "Це енергійний і харизматичний контент для підтримки духу, мотивації і досягнення фізичних результатів, якому в Україні не існує аналогів".

Раніше "Hyser" писав про те, що як у мережі з'явилося дивне відео за участю Тіни Кароль і Володимира Зеленського.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова вразила шанувальників відвертим вбранням і похвалилася розкішними формами.

Нагадуємо, що фанатів зворушило архівне фото Олени Кравець з чоловіком і маленькою дочкою.