Популярна українсько-болівійська виконавиця Мішель Андраде підкорила шанувальників свого таланту оновленим іміджем.

Фанати, які звикли бачити на голові виконавиці розкішні локони, отримали можливість оцінити її з «африканськими» косами. Так, артистка постала в кадрі в стильному вбранні, що складається з чорного топа, гармонійно підкреслює її стрункі форми. Поверх нього вокалістка одягла чорну сорочку з декором у вигляді нашивки сірого кольору.

Мішель Андраде з натхненням зізналася в підписі до посту: "Напередодні виходу EP ÉCHALE ми з командою влаштували концерт в TikTok, на якому я заспівала всі пісні з міні-альбому".

У коментарях до посту фоловери були щедрі на похвалу і компліменти, зазначивши, що їй дуже йдуть подібні "метаморфози". У тому числі, не зуміла стримати захоплені емоції і колега Мішель Андраде по шоу-бізнесовому цеху-телеведуча програми "ЛеМаршрутка " Леся Нікітюк:

Варто відзначити, що 24-річна вокалістка часто експериментує над зовнішністю і підкорює аудиторію провокаційними фотосесіями. За багаторічну музичну кар'єру вона не раз приміряла на себе неймовірні образи, доводячи фанатам, що по праву вважається однією з найяскравіших і привабливих представниць сучасної української естради.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва кардинально змінила імідж і налякала несподіваною зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль вийшла на сцену в оригінальному образі і зірвала швал компліментів.

Нагадуємо, що Даша Квіткова здивувала шанувальників розповіддю про сімейне життя.