Співачка Ані Лорак розповіла про те, що у неї в особистому житті настають великі зміни.

За особистим життям співачки Ані Лорак стежать багато фанатів. Адже після розлучення з чоловіком вона стала дуже привабливою нареченою. Співачка ретельно стежить за своєю зовнішністю. Не так давно Ані Лорак розлучилася зі своїм обранцем молодим продюсером Єгором Глібом. Як тільки фанати дізналися про роман співачки з цією людиною, то стали її відмовляти. Тому що Єгор Гліб був замішаний з історії з насильством в сім'ї.

Відомо, що пара розлучилася в розпал пандемії. Ходять чутки про те, то його Гліб знову негідно себе повів. Тому Лорак вирішила від нього піти. Але після Про особисте життя дівчини нічого не було відомо.

Але не так давно Лорак сама вирішила відкрити завісу. Вона розповіла про те, що з головою поринула в нові відносини.

Нещодавно виконавицю помітили з обручкою на безіменному пальці, тому у Мережі почали поширюватися чутки, що вона зібралася заміж.

Однак, як зазначила Лорак, каблучка — це просто прикраса, але вона дійсно дуже закохана.

"Я закохана. І метелики в животі у мене теж присутні", - відверто розповіла Ані Лорак.

Також ходять чутки про те, що нібито Ані Лорак активно готуватися до весілля. Але імені свого обранця співачка нікому не говорить. Тому фанатам залишається тільки чекати і сподіватися на те, що Лорак все таки розповість про своє особисте життя.

Зараз співачка також зайнята своїми концертами і виступами на шоу. В Україні вона не виступала з 2014 року, але як не раз говорила сама, що все таки хоче повернутися на батьківщину і дати свій концерт. Адже вона впевнена, що багатьом він сподобатися.

Раніше Hyser писав про те, що співачка Ірина Федишин приміряла ніжний капелюшок на нескінченне декольте.

Також писали, що Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками через нескінченний розріз.

Нагадаємо, що еоклонники злякалися виду Алли Пугачової після чергової пластики.