Відома українська виконавиця Аліна Гросу поділилася новим кумедним роликом у соцмережах.

Останнім часом на сторінці зірки в Instagram все частіше можна побачити відео такого роду, які вона знімає спеціально для свого аккаунта в TikTok. Примітно, що робить вона це не одна, а за участю свого нового обранця 37-річного російського актора Романа Полянського.

Аліна Гросу майже роздяглася і похвалилася волохатими ніжками, фото: Instagram.com/alina_grosu

Саме він став героєм вже не одного ролика Гросу в Instagram і TikTok. На останньому відео артистка позує на ліжку, розмахуючи на всі боки волосатими ногами. Однак ноги ці не її, як можна припустити, а скоріше її хлопця, що можна розгледіти, якщо уважно переглянути ролик.

Обличчя Романа не видно, звичайно, але ні у кого з користувачів не виникло сумнівів, що це саме він. В цілому відео вийшло дуже навіть кумедним і набрало масу лайків.


Користувачі від душі посміялися над новим відео Аліни Гросу, як і над її минулими роботами, в яких теж фігурував Полянський.


Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва в крихітному топі вигнулася як дика кішка, в результаті вийшли гарячі кадри. Вона не перестає демонструвати свою струнку фігуру і викликати захоплення у фанатів.

Також наш портал повідомляв, що співачка Ірина Федишин приміряла ніжний капелюшок на нескінченне декольте. Вона захопила шанувальників красою в несподіваному образі.

Нагадуємо, що Світлана Лобода похвалилася гарячим постільним фото, ось з ким вона проводить ночі. На новому фото співачка відображена в одному халатику.