Відома українська виконавиця Оля Полякова похвалилася відмінною формою і показала, як їй вдалося її досягти.

37-річна артистка намагається підтримувати фігуру, але дається їй це непросто. Зірка змушена регулярно займатися в спортзалі і правильно харчуватися, щоб зайві кілограми не давали про себе знати. Оля Полякова виставила на своїй сторінці в Instagram відео з одного зі своїх тренувань.

співачка Оля Полякова показала, як приводить себе у форму, фото: Instagram.com/polyakovamusic

Одного разу артистка говорила про те, що її найулюбленіша вправа – це випади, які вона робить 80 разів. Саме тому у неї такий відмінний вигляд ззаду. В цілому якщо на постійній основі виділяти хоча б години дві на тренування, то вдасться досягти бажаного результату - в цьому випадку струнку фігуру.

Полякова стверджує, що для цього дійсно потрібно багато працювати, багато рухатися, витрачати багато енергії. Співачці в цьому питанні простіше, оскільки у неї така робота, яка вимагає дуже великих і частих енерговитрат.


Фанати Полякової залишилися їй вдячні за настанови і за деякі підказки, в тому числі на представленому відео артистки з її тренування.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова в шикарних панчохах розвалилася на Софі, не заморочуючись прикрити "лоно". Волосся у Олі Полякової скуйовджене, а макіяж ідеальний.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова в прозорому купальнику осідлала жеребця. При цьому навіть білизну надіти забула.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, як відшліфувала обличчя. Фільтри їй вже не допоможуть.