Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва поділилася зухвалим роликом у соцмережах.

Артистка не перестає приємно дивувати свою аудиторію, як творчими успіхами, так і новими проектами. Так, наприклад, днями стало відомо, що всі композиції з міні-альбому Дорофєєвої увійшли в топ-10 українських чартів. Зокрема, треки "Gorit", "Vecherinka" і "A tebe" очолили першу трійку найпопулярніших треків в Україні.


Варто відзначити, що саме під гучну пісню "A tebe" Надя Дорофєєва зняла спокусливий ролик для своєї Instagram-сторінки. В даному відео вона заспівала кілька рядків зі своєї нової композиції, при цьому весь час витончено вигиналася в крихітному топі, демонструючи у всій красі свою струнку фігуру.

У підписі до цього ролика зірка уточнила, що це свого роду фристайл від неї і оператора.


Користувачі гідно оцінили представлений ролик знаменитості. Особливо їх вразила пластика Наді Дорофєєвої, те, як вона рухається, про що вони написали в своїх коментарях.


Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва засвітила вусики і волоски на підборідді. Все завдяки її чоловікові Дантесу.

Також наш портал повідомляв, що майже роздягнений чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заговорив про розбиті серця. Шкода, що в соцмережі відсутня функція коментування сторіс відсутня, через що фанатам залишалося тільки дивитися на незнайомку.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва і Дантес стали новими ведучими "Орла і Решки" на Новому каналі. Глядачі очікують від них яскравого шоу.