Актриса Христина Асмус поділилася потаємними спогадами про те, як вона дізналася про свою вагітність.

Христина Асмус на своїй сторінці в соціальній мережі зізналася в тому, що вона неймовірно рада, що у неї є дочка. Нагадаємо, що Анастасією вже 8 років і вона народилася, коли Асмус була в шлюбі з Гаріком Харламовим. Але не так давно пара прийняла рішення, що їм потрібно розлучитися.

Фанати досі ламають голову над тим, що ж стало причиною їх розлучення. Адже насправді нічого не віщувало біди.

"Я росла в малозабезпеченій багатодітній родині...
Ми жили спочатку в комуналці, а потім в квартирі 40 квадратів-батьки, четверо дітей і собака 😅 мої мрії були про цукерки, справжній день народження з гостями, побачити море💦, своє власне плаття і купити всі кросворди в місті 😂 🗞 (Я їх просто обожнювала!)

Але! Тільки з часом я зрозуміла, що все це неважливо в порівнянні з дитиною 💕 я мало ділюся особистим, але для мене немає нічого дорожче часу з донькою. Жоден проект, режисер і гонорар не замінять спілкування з нею 👭 🏼
Я часто кажу своєму агенту і піарнику, що жахливо зайнята в цей день роботою, але насправді беру вихідні ☺

Ми з Гаріком були вдома і збиралися вранці в клініку на мою гастроскопію (під загальним наркозом) 🩺 💉 але інтуїція підштовхнула зробити тест (хоча термін був всього тижня 1,5)) І ось заповітні 2 смужки, скасування гастроскопії в той день і найщасливіші 7 років в моєму житті! 🌸", - написала зворушливо Христина Асмус.

На новому знімку Христина позує разом зі своєю донькою. Варто сказати, що дівчинка росте повною копією своєї мами.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських в мікроскопічному купальнику похвалилася своїм палісадником, навіть Марічка Падалко заздрить.

Також писали, що Мішель Андраде розповіла, яку частину тіла накачала в масці Циклопа в шоу"Маска".

Нагадаємо, що Монатік вперше показав своїх синів, ох, скільки дівочих сердець буде розбито.