Співачка Аліна Гросу опублікувала кумедний ролик за участю свого нового обранця.

Примітно, що свої стосунки співачка офіційно підтверджувати не поспішає, але вона їх і не приховує. Так, наприклад, на сторінці зірки в Instagram можна побачити не одну публікацію з її новим хлопцем, яким став 37-річний російський актор Роман Полянський. Він з'явився і на останньому ролику Гросу в соцмережах.

Аліна Гросу зняла кумедне відео зі своїм бойфрендом, фото: Instagram.com/alina_grosu

Справа в тому, що співачка активно веде не тільки сторінку в Instagram, але і в TikTok, для якого час від часу знімає забавні відео. Цього разу в такому ролику взяв участь і Роман.

Разом вони зобразили смішну сцену про неуважних чоловіків.


Користувачі щиро посміялися над представленим роликом Аліни Гросу. Правда деякі були здивовані побачити на ньому актора Романа Полянського. Судячи з усього, ще не всі знають, що вони зустрічаються.

До слова, своїм хлопцем і сама Гросу не поспішає називати Романа, оскільки не хоче квапити події, як у відносинах з колишнім чоловіком.


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали архівний знімок Софії Ротару В обіймах впливового чиновника. Фото було зроблено більше 30 років тому.

Також наш портал повідомляв, що Аліна Гросу кардинально змінила імідж і показала, як правильно сидіти верхи на чоловікові. Відповідне відео вона розмітила у себе на сторінці в соціальній мережі.

Нагадуємо, що Потап показав, як сам приносить собі задоволення. Представники сучасного шоу-бізнесу нерідко хваляться шанувальникам своїми вокальними талантами, але при цьому не забувають показати і інші вміння.