Актриса і блогер Ліза Василенко зробила гучну заяву про своє ставлення до України.

Справа в тому, що дівчина потрапила в базу Миротворця саме через свої скандальні висловлювання про Україну. Варто відзначити, що Василенко народилася в Дніпрі, але жити і будувати свою кар'єру вирішила в Москві. За її словами, краще померти в Росії, ніж в Україні.

зірка серіалу Школа Ліза Василенко втекла в Росію і зробила приголомшливу заяву, фото: Instagram.com/elizabethvasilenko

Ці її слова викликали широкий резонанс і небувале обурення у громадськості, в тому числі у її фанатів. Також після цього актриса потрапила в базу Миротворця, що прокоментувала у своїх Instagram Stories. Вона зазначила, що багато за що вдячна своїй рідній країні, але любити її не зобов'язана.

Ліза Василенко акцентувала увагу на тому, що не є "фанатичним патріотом". Примітно, що на сайті Миротворця сказано, що Василенко — провокатор, і що вона взяла участь в інформаційних провокаціях Росії (країна-агресор) проти України. Власне, за це вона і потрапила в їх базу.


До слова, ось фрагменти з того самого інтерв'ю Лізи Василенко YouTube-каналу "Пушка", якими поділився блогер Анатолій Штефан у себе в Facebook. Саме тут актриса говорить про своє ставлення до України.


Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Зайцев оскандалився на своєму ж дні народження. Його гості навіть не могли припустити, що на святі їхнього близького друга буде стільки преси.

Також наш портал повідомляв, що Квіткова розповіла про сімейні скандали з Добриніним, акцентувавши увагу на тому, що з раннього дитинства виховувалася в атмосфері любові і взаєморозуміння.

Нагадуємо, що Денисова з шоу" Танці " розповіла, як її зганьбили. Її підопічні вирішили саботувати виступ.