Дан Балан став радником Тіни Кароль у новому випуску 11 сезону шоу "Голос країни"

У неділю, 4 квітня на телеканалі "1+1" показали новий випуск 11 сезону улюбленого багатьма українцями талант-шоу "Голос країни". У новому випуску з'явився молдавський Виконавець Дан Балан. Про це стало відомо з останнього випуску програми.
Повернення Дана Балана на шоу стало приємним сюрпризом як для глядачів, так і для суддів. У новому випуску в зіркових наставників з'явилися "радники", які допомагали визначити хто ж з учасників гідний пройти до чвертьфіналу.
Радником Олега Винника став Іван Дорн, Надя Дорофєєва звернулася за допомогою до хіп-хоп виконавиці Alyona Alyona, а MONATIK призначив радником фронтвумен рок-групи The Hardkiss Юлію Саніну. Сам же Дан Балан повернувся в шоу в якості радника співачки Тіни Кароль.
Варто відзначити, що учасники 11 сезону проєкту "Голос країни" борються за шанс виступити на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND, а також переможець отримає квартиру в столиці України.
До слова, два роки тому Дан Балан був тренером 9 сезону талант-шоу. Тоді його підопічній Оксані Мусі вдалося стати переможницею сезону. Серед глядачів існують чутки про романтичні стосунки молдавського співака Дана Балана і української виконавиці Тіни Кароль. Знаменитості неодноразово підігрівали ці чутки під час ефірів шоу, але в той же час ніяких офіційних заяв не робили. Фанати в передчутті того, щоб дізнатися, чи дійсно зірок пов'язують почуття.
Також портал Hyser писав, що відома виконавиця Тіна Кароль зробила дорогий подарунок своєму синові Вініаміну. Співачка подарувала йому солідну ділянку землі під Києвом.
Крім того портал Hyser інформував, що Мішель Андраде розбурхала фантазію шанувальників відвертим постільним знімком. Зірка похвалилася спокусливими формами, надівши мереживну спідню білизну білого кольору.