Відома українська співачка Ірина Федишин здивувала фанатів новим вишуканим образом.

Артистка не перестає вражати своїм стилем. Навіть для звичайної прогулянки Ірина намагається вибрати щось просте і водночас елегантне. Так, нещодавно Федишин прогулялася по весняному Львову в ефектному луці, який продемонструвала у себе на сторінці в Instagram.

Ірина Федишин в елегантному вбранні прогулялася Львовом, фото: Instagram.com/irynafedyshyn

На новому фото Ірина Федишин відображена в різнобарвному довгому жилеті з хутра, який вона зав'язала на талії чорним поясом, ніжно-персиковому светрі і блакитних джинсах. Свій образ співачка доповнила білими ботильйонами на високій платформі і широких підборах, а також світлою сумкою.


Користувачі не поскупилися на коментарі Ірині Федишин і відзначили під її новим постом, що виглядає вона чудово. Також вони окремо зробили комплімент жилетці знаменитості, яка, на їхню думку, зроблена з норки і безсумнівно підходить артистці.


До слова, є ще відео у Ірини Федишин на її сторінці в Instagram, на якому вона зображена в цій же жилетці. Варто відзначити, що датовано воно 23 березня.


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі спливло архівне сімейне фото Олени Кравець. Йдеться про фото 17-річної давності, на якому вона зображена разом з чоловіком Сергієм і тоді ще маленькою дочкою Марією.

Також наш портал повідомляв, що Віра Брежнєва показала свої ноги. Судячи з усього, і сліду від колишньої красуні не залишилося.

Нагадуємо, що Тіна Кароль "викотилася" на сцену і спробувала удати, що зайва вага – це просто деталь вбрання.