Український співак Дмитро Монатік вперше показав обличчя своїх синів.

Дмитро Монатік разом зі своєю дружиною Іриною протягом тривалого часу не показували обличчя своїх синів Платона і дані. Це було їх особисте рішення, тому що вони не хотіли, щоб діти з самого дитинства були публічними особистостями.

Але все ж цей день настав і вони зважилися на цей крок. Знімок з'явився на обкладинці відомого журналу. Сім'я дала велике інтерв'ю. Також знімок обкладинки на своїй сторінці в соціальній мережі розмістив і сам Дмитро.

"Прийшов час дані і Платоше показати свої обличчя. Це повинно було статися. Я ділюся своїми досягненнями, невдачами, перемогами, творчістю публічно. Але головне досягнення-це ж вони. Діти-моя головна гордість і, безумовно, найкраще, що сталося зі мною в житті. Сьогодні, коли вони подорослішали, потрібно починати усвідомлювати, що таке інтернет, публічність, що публічний абсолютно кожен, хто одного разу зареєструвався в соціальних мережах, що інтернет пам'ятає все!

Твоє кожне слово і дію. Що багатьом можна не подобатися і навпаки, але важливо чітко відчувати різницю аккаунта і особистості, людини і Користувача, коментаря написаного і висловленого вголос, Інтернету і реальному житті", - підписав знімок Дмитро Монатік.

Відзначимо, що багато фанатів прийшли в неймовірний захват від відведеного. Адже вони так довго цього чекали. Також багато зірок української естради також залишили свої коментарі під знімком. Зокрема, це Рита Дакота, Оля Полякова та багато інших. Публікація в цілому набрала більше тисячі коментарів.

Раніше Hyser писав про те, що зірку "ДМБ» і "Вороніних" Станіслава Дужникова терміново госпіталізували.

Також писали, що Настя Каменських показала, що відбувається на зйомках реаліті.

Нагадаємо, що Тіна Кароль "викотилася" на сцену і спробувала зробити вигляд, що зайва вага – це деталь вбрання.