Актор Станіслав Дужников, відомий за серіалами "Каменська","ДМБ" і "Вороніни", був терміново госпіталізований до лікарні.

Так, актора Станіслава Дужникова було терміново госпіталізовано в лікарню на тлі появи пневмонії. Це сталося в місті Москві, де актор проживає разом зі своєю сім'єю. Нагадаємо, що Дужникову виповнилося 47 років. Його стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Крім тог відомо, що артист хворів на момент госпіталізації коронавірусом.

Перебіг хвороби ускладнений хронічними захворюваннями - гіпертонією, панкреатитом і бронхітом, передає Mash.

Колишня дружина Дужникова Христина Бабушкіна підтвердила інформацію про його госпіталізацію. Актриса повідомила РЕН ТВ, що з Дужниковим "все добре", йому прописані крапельниці та інші профілактичні процедури. Бабушкіна уточнила, що артиста скоро випишуть з медичного закладу.

Тепер багато шанувальників актора сподіваються на те, що він незабаром піде на поправку. Тому що коронавірус - дуже непередбачувана хвороба і навіть якщо лікарі ставлять позитивні прогнози на одужання, стан людини може різко погіршитися.

Н у будь-якому випадку Надія є на те, що Станіслав все ж піде на поправку і незабаром повернеться додому і до роботи. Нагадаємо, що Дужников досить затребуваний актор, який грає не тільки в комедійних серіалах і фільмах.

Багато хто вважає, що у нього є певний талант до багатьох напрямків в кінематографі. Тому йому пророкують велике майбутнє. Також актор радує шанувальників і своєю грою в театрі. Адже він бере участь в достатній великій кількості постановок.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль "викотилася" на сцену і спробувала зробити вигляд, що зайва вага – це деталь вбрання.

Також писали, що Надя Дорофєєва засвітила вусики і волоски на підборідді.

Нагадаємо, що Потап показав, як сам приносить собі задоволення, мрієш про нормальний омлеті, а маєш, що маєш.