Популярна українська виконавиця Настя Каменських продовжує ділитися з шанувальниками черговою порцією подробиць відпочинку і роботи в Мексиці. Як відомо, співачка вирушила за кордон, щоб набратися сил і паралельно готуватися новий творчий проект.

За словами артистки, останнім часом її життя було насичене подіями, як щасливими, так і трагічними. Після пережитого, їй складно відновити психологічний баланс, а тому вона зважилася на несподіваний експеримент.

Зірка анонсувала вихід власного реаліті-шоу "Дівчатка рулять", в якому покаже, як проходила її "перезавантаження" і як разом з подругами вона отримувала позитивні емоції від відпочинку. Днями в розділі Instagram-stories Настя Каменських розмістила яскраві кадри з пляжної фотосесії і похвалилася ідеальними формами.

Також Настя Каменських розмістила пост, який "прикрасила" ще одним кадром на тлі мальовничого пляжного пейзажу. При цьому зірка зазначила, що вона даний момент часу, відчуває себе гармонійно саме в Мехіко: "Це місце мене зводить з розуму. Обожнюю місцеву їжу🌮. Кайфую від того, як тут всі одягаються, стиль свободи і любові 🌿❤️ люди незвичайні, безтурботні, веселі💃 🏻 🥰".

Шанувальники таланту і краси дружини Олексія Потапенко оцінили її старання компліментами. На їхню думку, вона виглядає неймовірно жіночною і щасливою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників супердовитими ногами і нарвалася на критику в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу похвалилася стильним вбранням і несподіваною зміною іміджу.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк зробила важливе зізнання та розповіла про цікаві деталі свого дитинства.