Популярний український телеведучий і співак Володимир Дантес в рамках шоу Зоряних пародій "Ліпсінк баттл" приміряв на себе роль коханої дружини – Наді Дорофєєвої.

Артист зворушив передплатників свого мікроблогу зізнанням про кохану і зізнався, як відчуває другою половинкою знаменитої естрадної виконавицею.

"Мені дісталася найпрекрасніша дівчина в світі. Вона мені в житті дісталася, та ще й пародіювати випала честь" - заявив Володимир Дантес. Також він подякував членам творчої команди, які допомогли йому максимально реалістично і ефектно вжитися в роль.

Володимир Дантес в образі Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram

Володимир Дантес в образі Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram

Володимир Дантес в образі Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram

У коментарях до посту артиста, колеги по зоряному цеху високо оцінили його музичні та акторські старання. Так, "суперблондинка" Оля Полякова з іронією зазначила, що Дантесу невимовно пощастило, а ось сама Надя Дорофєєва назвала виступ чоловіка – «розривом». Не промовчала і підопічна Олексія Потапенка-Мішель Андраде:

Не секрет, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва вважаються однією з ідеальних пар на просторах сучасного українського шоу-бізнесу. Враховуючи те, що вони обидва - представники творчої професії, то кожен з них терпимо ставиться до насиченого робітничо-знімального графіку іншого. Однак практично будь-який вільний час вони намагаються проводити час і по можливості подорожують за кордон.

Раніше "Hyser" писав про те, що напівроздягнений Володимир Дантес здивував шанувальників дивним визнанням.

Також наш портал розповів про те, що екс-дружина Олексія Потапенка вбила наповал ідеальною фігурою.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва в ефектному топі і ультракороткою спідниці захопила цінителів жіночої краси.