Представники сучасного шоу-бізнесу нерідко хваляться шанувальникам своїми вокальними талантами, але при цьому не забувають показати і інші вміння.

Наприклад, популярний український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) продемонстрував фоловерам те, як за відсутності дружини Насті Каменських, сам готує собі їжу. Так, артист розмістив фото, на якому зобразив омлет з ковбасою, а в підписі пояснив: "коли, твоя Каменських в Мексиці, знімає реаліті...".

Не став музикант показувати своє обличчя, але гості сторінки Потапа і так із захопленням поставилися до його посту. У тому числі вони відзначили, що після повернення коханої, йому знову доведеться сісти на сувору дієту:

А також посміялися над чутками про вагітність артистки:

Варто отетити, що чутки про "цікаве положення" Насті Каменських з'являються в мережі із завидною регулярністю. Фанати зіркового подружжя з нетерпінням чекають, коли кумири зважаться на поповнення, оскільки переконані, що їм давно пора задуматися про дитину.

Що стосується подорожі Насті Каменських до Мексики, то вона полетіла туди в рамках підготовки власного реаліті-проекту "Дівчатка рулять". Його мета, за словами знаменитості, показати, як проходить її "перезавантаження" і спроби позбутися вантажу навалилися труднощів.

"Для мене цей рік став складним ще й в особистому плані... Я втратила тата і життя вже ніколи не буде колишньою. Мені досі складно усвідомити і прийняти цей факт. Але я сильна, тримаюся, і продовжую жити далі" - написала вона в одному з недавніх постів в соціальній мережі Instagram.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала унікальні кадри зі зйомок нового реаліті.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських одягла ультракороткий наряд і похвалилася спокусливою фігурою.

Нагадуємо, що Настя Каменських здивувала шанувальників занадто довгими ногами.