Популярна українська виконавиця Настя Каменських продовжує ділитися з передплатниками свого мікроблогу подробицями підготовки нового проекту. Як відомо, нещодавно вона анонсувала вихід власного реаліті-проекту під назвою «Девочки рулят» .

У ньому, дружина репера і продюсера Олексія Потапенко (Потапа) планує розповісти про внутрішню «перезавантаження» і про те, як вона намагається відновитися після різних подій в її житті. Крім того, два тижні тому знаменитість презентувала нову пісню «Девочки рулят», в кліпі на яку знялися телеведуча Леся Нікітюк, співачка Даша Астаф'єва і дизайнер Анна Андрійчук-Завгородня.

А в одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram Настя Каменських показала, як проходять зйомки її нового шоу, і "засвітила" цікаві моменти відпочинку творчої команди. Вона постала на фото в стильному вбранні, який підкреслив її ідеальні форми.

У коментарях до посту фоловери знаменитості не скупилися на похвалу і компліменти на її адресу:

Не обійшлося і без згадок про те, що Настя Каменських нібито знаходиться в "цікавому положенні"... Фанати артистки давно чекають новин про її вагітність і переконані, що вони з Потапом настільки ідеальна пара, що їм давно необхідно задуматися про поповнення.

Втім, ні музикант, ні його кохана не коментують подібні чутки про своє особисте життя. А ось творчими досягненнями і успіхами зіркове подружжя хвалиться регулярно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників цікавими спогадами з дитинства.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських похвалилася оригінальним вбранням, в якому позувала в салоні літака.

Нагадуємо, що Тіна Кароль одягла в ультракороткій міні-сукні і захопила шанувальників стрункими формами.