Оля Полякова показала спокусливе відео.

Українська співачка Оля Полякова вирішила в черговий раз показати своє спокусливе відео. Відзначимо, що співачка це робить досить часто. Але їй є чим похвалитися. Крім того це є частиною її сценічного образу. Її костюми завжди викликали масу емоцій і радості у глядачів. Але при цьому деякі користувачі Мережі вважали, що Полякова поводиться досить провокаційно.

Але сама співачка на такі гострі заяви ніяк не реагує. Адже вона довго працювала над цим. Цього разу Полякова показала відео, на якому вона позує знову у відвертому вбранні. І при цьому вона зуміла забратися на штучного коня. І Полякова і сам кінь були додатково прикрашені шматочками скла.

На голові Полякової, як завжди, красувалася величезна конструкція.

Шанувальники, на жаль, не змогли повною мірою прокоментувати таке відео. Але вони завжди залишають свої коментарі під публікаціями.

Не так давно Полякова поділилася знімком, на якому вона позує в машині. Багато відзначили, що у співачки був дуже переляканий погляд.

"Не відразу розумію в стрічці чиє фото. Вже не перший раз. Дуже не схожа на себе(, 😍😍😍😍😍👏🔥👏🏻👏🙌Оля, як завжди "агонь"🔥 🔥 👏 👏 👏, 😍 милота, без яскравих стрілок дуже теж добре!👌, Головне, щоб між вами і донькою було не менше ніж 15 років ☺ красуня ❤️, Фантастична жінка ❤️❤️❤️, Красуня, то яка 😍❤️, завжди прекрасна 😍 ✨ , Вай мама кто ето😍😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥", - написали користувачі мережі в коментарях.

Раніше Hyser писав про те, що останні слова Гурченко точнісінько описали те, що відбувається сьогодні.

Також писали, що Тіна Кароль в міні-сукні постала на" весільному " фото, ось це пластика.

Нагадаємо, що Миколаїв пішов у запій з Пресняковим і Агутіним, зовсім дідусі вже.