Українська співачка Настя Каменських показала спокусливе фото на березі океану.

Настя Каменських любить дивувати своїх шанувальників провокаційними фото. Цього разу вона показала знімок, на якому вона позує в легкому літньому костюмі. На ній надіта Маєчка зеленого кольору в білий горошок. А на низ співачка вибрала такого ж забарвлення спідницю з рюшами.

Волосся співачки повністю розпущене, а на обличчі немає ні грама макіяжу. Від взуття співачка також вирішила відмовитися. Відзначимо, що на даний момент Настя Каменських просто відмінно виглядає. Її фігурі може позаздрити практично будь-яка жінка.

Як розповідала сама артистка, що вона протягом довгого часу боролася із зайвою вагою і її результати були не настільки великі. Але після вона вирішила взятися за справу кардинально. Вона збалансувала своє харчування і зайнялася спортом. Про це співачка розповідала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Також Каменських зайнялася йогою, що допомогло їй також привести тіло в повний порядок. Крім того вона долучила до таких занять і свого чоловіка Потапа. Вони разом з тренером займалася спортом на свіжому повітрі. За допомогою таких тренувань Потап також зміг добре втратити у вазі. Але після він вже продовжував свої заняття сам. Тому що, як правило, робочі графіки його і Каменських не збігаються.

Настя також часто дивує своїх шанувальників новими піснями і своєю участю в різних програмах. У них вона виступає в якості запрошеного гостя і судді. Не так давно разом з Потапом вона взяла участь у проекті "Голос". Багато шанувальників залишилися задоволені таким її виходом.

Раніше Hyser писав про те, що з нагоди ювілею зірка "моєї прекрасної няні" Анастасія Заворотнюк вийшла на зв'язок і погодилася на інтерв'ю.

Також писали, що Оля Полякова показала, як відшліфувала обличчя, фільтри вже не допоможуть.

Нагадаємо, що Каменських в позі чайки похвалилася мікро-спідницею на березі океану.