Популярний український виконавець MONATIK (Дмитро Монатік) нарешті представив шанувальникам свою сім'ю в повному складі. Артист разом з дружиною Іриною та синами Данилом і Платоном прикрасили обкладинку українського fashion-глянцю L'officiel. Весняний номер з'явиться у продажу з 7 квітня.

Теплу фотографію співак розмістив в особистому мікроблозі у соцмережі Instagram.

Сім'я красиво вбралася для фотосесії. Тато надів смугастий костюм і яскраві червоні шкарпетки. Мама вибрала класичний жіночий костюм з білими вставками. Сини також наділи піджачки та шортики.

До слова, в анонсі квітневого випуску журналу видання поділилося інформацією, що головною темою номера стануть сімейні цінності та традиції, а головними героями — сімейство Монатиків.

Діма Монатік зазначив, що нарешті прийшов той час, коли він показав свою сім'ю в повному складі. Артист зазначив, що сини - це його головне досягнення.

"Прийшов час Дані та Платоші показати свої обличчя. Це повинно було статися. Я ділюся своїми досягненнями, невдачами, перемогами, творчістю публічно. Але головне досягнення - це ж вони. Діти - моя головна гордість і, безумовно, найкраще, що сталося зі мною в житті", - написав Дмитро Монатік.

Також виконавець поміркував на тему публічності та соцмереж.

"Сьогодні, коли вони подорослішали, потрібно починати усвідомлювати, що таке інтернет, публічність, що публічний абсолютно кожен, хто одного разу зареєструвався в соціальних мережах. Що інтернет пам'ятає все, твоє кожне слово і дію. Що багатьом може не подобатися і навпаки, але важливо чітко відчувати різницю аккаунта та особистості, людини й користувача, коментаря написаного і висловленого вголос, Інтернету і реальному житті", - зазначив співак.

За 8 годин публікація зібрала понад 156 тисяч відміток "подобається" і близько 1,5 тисячі коментарів.

Першою сімейне фото прокоментувала виконавиця Надя Дорофєєва.

Також теплий коментар залишив кінорежисер Алан Бадоєв.

Також на фото відреагували й інші зірки, в їх числі Оля Полякова, Володимир Дантес, Катерина Кухар, Рита Дакота та інші.

Шанувальники співака також були щасливі побачити його сім'ю в повному складі. Користувачі залишили масу компліментів. Більшість писали, що сини дуже схожі на тата.

Раніше "Нyser" писав про те, що дружина MONATIK зачарувала фігурою в купальнику на пляжі.

Також наш портал повідомляв, у мережі показали заміський будинок Дмитра Монатіка.

Нагадуємо, 1 квітня Дмитро Монатік відсвяткував своє 35-річчя.