Зовнішність і творчі досягнення легендарної української виконавиці Софії Ротару не дає спокою не тільки її шанувальникам, але і хейтерам.

Наприклад, одного разу в росЗМІ з'явилася інформація про те, що артистка користується спеціальними "б'юті-засобами" або навіть одягає "маску" перед виходом на сцену…

А днями відомий російський співак Олександр Панайотов в бесіді з журналістом Іваном Ургантом зізнався, що участь в шоу Зоряних пародій «точнісінько» повинен був виступати в образі Софії Ротару. Але буквально перед початком концертного номера, стан його здоров'я різко погіршився, і він відчув запаморочення.

Як з'ясувалося пізніше, причиною раптового нездужання став занадто тісний перуку, який Олександру Панайотову наділи стилісти.

До слова, музикант розмовляв з Іваном Ургантом по відеозв'язку, оскільки телеведучий програми "Вечірній Ургант" знаходиться на самоізоляції через коронавірус.

Виступ Олександра Панайотова виглядав дуже ефектно і, на думку фанатів, йому вдалося вдало спародіювати українську Примадонну:

Варто відзначити, що деяких користувачів соцмережі збентежила "Занадто красива" зовнішність виконавця:

За час роботи на естраді Олександр Панайотов істотно змінився і схуд. До того, як він позбувся зайвих кілограмів, при зрості 189 см його вага становила 106 кіло. На сьогоднішній день він дотримується правильного харчування і регулярно займається спортом, що дозволило йому схуднути до 86 кг Результати зміни іміджу не змусили себе чекати, і тепер будь-вихід артиста на сцену супроводжується захопленими відгуками.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару здивував шанувальників особистою заявою.

Також наш портал розповів про те, що Софія Ротару зізналася в тому, що її внучку атакували.

Нагадуємо, що Софія Ротару розчулила мережу зворушливим фото.