Російська актриса Христина Асмус вирішила показати гостям свого мікроблогу, як виглядає без косметики і доклала максимум зусиль, щоб їх здивувати.

Не секрет, що на сторінці екс-дружини коміка Гаріка Харламова подібні іронічні пости з'являються із завидною регулярністю. Знаменитість не раз говорила про те, що не боїться бути смішною і з готовністю приймається критику хейтерів.

Так, Христина Асмус зробила селфі під час прийняття ванних процедур. Частина фоловерів почали обговорювати фон, на якому позувала артистка, інших же збентежило її вираз обличчя.

У підписі до фото зірка зазначила: "Так, це я!!!👑 Не лякайтеся посмотрим подивимося, скільки лайків збере моє фото Без косметики, фотошопу, фільтрів, будь-яких втручань і без одягу 😂».

До коментування публікації фоловери Христини Асмус підійшли креативно, в тому числі, порівняли її з колишнім чоловіком Гаріком Харламовим:

Незважаючи на те, що Христина Асмус і Гарік Харламов офіційно розлучилися ще в минулому році, користувачі соцмереж раз у раз нагадують їм про колишні стосунки.

У шлюбі з коміком блондинка народила дочку Анастасію і після розставання батьки постаралися зберегти максимально дружні стосунки, заради виховання спільного чада.

Що стосується особистого життя екс-подружжя, то Гаріку Харламову приписують роман із зіркою російського комедійного проекту "Одного разу в Росії" - яною Кошкіною. Хоча ні спокуслива брюнетка, ні резидент "Comedy Club" ніяких офіційних коментарів по на цю тему не дають.

А ось Христину Асмус неодноразово "викривали" у відносинах з колегами по акторському цеху, в тому числі, з Олексієм Чадовим або Олексієм Учителем.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус зробила дивне зізнання про свою любов до розмірів.

Також наш портал розповів про те, що Оля Бузова здивувала соцмережі дивною фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що Христина Асмус похвалилася оригінальним фото на тлі під'їзду.