Знаменита українська актриса і зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина розчулила передплатників мікроблогу кадрами, зробленими в домашній обстановці. Так, зірка показала, як проводить час в компанії свого обранця Олександра Еллерта.

Як відомо, після закінчення романтичного проекту "Холостячка" пара продовжила відносини і на сьогоднішній день шанувальники невпинно захоплюються їх сімейною ідилією.

Так, спочатку Ксенія Мішина продемонструвала вміння коханого перетворювати в засоби комунікації практично будь-які предмети і навіть «дзвонити» за допомогою її ідеальних форм. Зірка пояснила, що карантин через пандемію коронавірусу переносити не так вже й просто:

Потім вона показала, як Олександр Еллерт влаштовує імпровізовані концерти і не забула зізнатися йому в ніжних почуттях:

Варто відзначити, що подібними кадрами Ксенія Мішина публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram c завидною регулярністю. При цьому артистка переконана, що дуже важливо вміти не тільки насолоджуватися моментами щастя поруч з близькими людьми.

В одному з недавніх звернень до фоловерів вона пояснила: "Створювати атмосферу, створювати приводи, створювати свої маленькі традиції. Не з Треба, а з хочу. Не тому, що так прийнято саме в цей день, а тому, що це важливо для мене і для нього".

Ксенія Мішина відноситься до категорії знаменитостей, які відкрито говорять на Відверті теми. Крім того, вона намагається підтримувати передплатників і ділиться особистим досвідом подолання труднощів і складних життєвих ситуацій.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина ошелешила шанувальників зізнанням про проблеми зі здоров'ям.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт підкорили соцмережі кадрами пристрасних розваг на кухні.

Нагадуємо, що телеведучий Микита Добринін похвалився подарунком для майбутнього спадкоємця.