Співачка Настя Каменських підкорила шанувальників чуттєвими фото, зробленими на тлі мальовничого пляжного пейзажу. Артистка постала в кадрі в наряді, оголює її ідеальні форми, і зірвала шквал захоплених компліментів.

Як відомо, вже кілька тижнів поспіль вона дивує фанатів творчими сюрпризами і все це поки кліп на пісню «дівчатка рулять» збирає мільйони переглядів на YouTube.

Нещодавно Настя Каменських анонсувала вихід її власного реаліті-проекту з такою ж назвою, як і новий хіт. Дружина Олексія Потапенко зізналася, що випробування і втрати, які їй піднесла доля За останній рік, стомили її, і вона відчула, що потребує перезавантаження.

У коментарях до посту уважні гості сторінки Насті Каменських, відзначили не тільки її неймовірну привабливість, а й розглянули натяки на " цікаве положення":

Не секрет, що шанувальники таланту знаменитої виконавиці з нетерпінням чекають новин про те, що вона стане мамою. І це незважаючи на те, що сама зірка не коментує подібні фанатські припущення і активно займається творчою самореалізацією.

Як відомо, зараз артистка знаходиться в Мексиці разом з подругою, а також дизайнером і творницею власного бренду Annchoo - Анною Андрійчук.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала фоловерів дивною поведінкою і самостійно "відкоректувала" зовнішність.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль зворушила шанувальників кадрами виступу свого 12-річного сина.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють архівні кадри Насті Каменських.