24-річна знаменита україно-болівійська виконавиця Мішель Андраде недавніми публікаціями в соцмережі розбурхала фантазію шанувальників.

Артистка без сорому похвалилася спокусливими формами, надівши мереживну нижню білизну білого кольору. Варто відзначити, що подібні провокаційні кадри на сторінці екстравагантної зірок з'являються із завидною регулярністю, а тому понад півмільйона передплатників завжди є, на що подивитися.

Як відомо, що приємний голос і екзотична зовнішність артистки допомогла їй заробити першу популярність на талант-шоу «X-фактор». Дівчині виповнилося 16 років, коли вона дебютувала на сцені проекту з піснею світової поп-діви Адель під назвою «Set fire to the rain».

Примітно, що свої музичні хіти красуня виконує на п'яти мовах і практично в кожну композицію привносить Латиноамериканські колорит і пристрасть.

До 13 років Мішель Андраде жила в Болівії, звідки родом її батько. Потім батько отримав пропозицію про роботу в Україні і разом з сім'єю зважився на переїзд. Через деякий час за особистими обставинами батько був змушений повернутися на батьківщину, а дочка і дружина залишилися на українській землі.

Співпраця з Олексієм Потапенко (Потапом) і його продюсерським центром MOZGI Entertainment допомогла Мішель увійти в список найпопулярніших і затребуваних зірок сучасної української сцени.

Що стосується особистого життя зірки, то про неї Вона говорить мало і рідко. Близько 5 років співачка перебувала у відносинах з колегою по "X-фактор" Микитою Ломакіним, але їх роман закінчився і вони залишилися друзями.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль одягла ультракороткий наряд і породила нову хвилю чуток про своє особисте життя.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякоа показала унікальний фотозвіт про свої пригоди в холодну погоду.

Нагадуємо, що Тіна Кароль розсекретила талісман, який носить з собою в пам'ять про покійного чоловіка.